Privatlivspolitik

Oversigt

1. Ejeroplysninger
2. Cookies
3. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

Signes hæklehjørne
Signe Elfriede Nielsen
7100 Vejle
Email: Kontakt@signeshæklehjørne.dk

2. Cookies

En cookie er en lille fil der indeholder tekst, som gemmes på din pc for at kunne genkende den. Ingen personlige oplysninger er gemt som cookies. Hvis du ønsker at blokerer cookies kan du trykke her.

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger bliver aldrig videregivet til tredjeparts. Der indsamler aldrig personoplysninger uden, at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller køb af produkter. De indsamlede data ved registrering og køb er om navn, fakturering- og leverings adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Disse oplysninger bruges, til at koble ordrer op på de individuelle kunder.

Du har ifølge persondataloven ret til at få oplyst hvilke data der er gemt på dig. DU har altid ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Kontakt vedrørende personoplysninger omkring adgang, ændring eller sletning af dine data registeret hos os, skal foregår på kontakt@signeshæklehjørne.dk. Beskyttelse af personoplysninger Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine data på computere med registeret og begrænset adgang og opdatere løbende sikkerheden.

Personoplysninger slettes løbende efterhånden som dets function er udløbet. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug. Vi forbeholder os retten til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Sker dette, vil der blive oplyst omkring det på hjemmesiden på forsiden.