Handelsbetingelser


Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på signeshæklehjørne.dk til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, medmindre andet er aftalt.

1. Generelt

Handelsbetingelserne er gældende kunder der handler på signeshæklehjørne.dk. Ved bestilling af varer på Signes hæklehjørne (signeshæklehjørne.dk), accepterer du vores handelsbetingelser.

2. Betaling

Bestilte varer kan kun betales med MobilePay eller bankoverførsler.

3. Afgivelse af ordre

Afgivelse af en bestilling på signeshæklehjørne.dk er ikke en juridisk bindende aftale. Vi forbeholder os retten til at annullere din ordre som følge af tekniske problemer, leveringssvigt, trykfejl og lignende situationer. En bindende ordre bekræftelse vil blive fremsendt på din mail når vi har afsendt de varer som du har bestilt. 

Vores system afsender en automatisk genereret e-mail hvoraf det vil fremgå hvilke varer du har bestilt. Dette er kun en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre. Det automatiske svar via e-mail ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

4. Levering

Varer købt på Signeshæklehjørne bliver primært sendt med Postnord som brev. Dette er ikke omfattet* – Varer der er for store til at blive sendt i konvolutter – Ordrer hvor kunden, ønsker en track&trade nummer – Ordrer der indeholder flere varelinjer * Varer som ikke bliver sendt med breve, vil have en forhøjet forsendelses pris. Når en vare er afsendt, sender vi en forsendelsesbekræftelse via e-mail eller telefon til dig. 

Signes hæklehjørne har ikke erstatningspligt hvis der ved bestilling er angivet en forkert adresse og dette medfører bortkomst af forsendelse.

5. Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag du har modtaget dine varer. 

Hvis du gør brug af din fortrydelsesret refunderer vi alle betalinger vi har modtaget fra dig. Tilbagebetalingen vil ske over MobilePay eller bankoverførsel når den returneret varer er modtaget. Varen skal returneres i samme stand og mængde, som da du modtog den. Varen skal sendes forsvarligt i beskyttende emballage. Lejer hæfter for en eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering. Når du benytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten for at sende varen retur til os. Tilbagebetaling sker hurtigst muligt, efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for fortrydelsesretten.

6. Reklamationsret og Garanti

Følgende afsnit er kun gældende for købte varer på Signeshæklehjørne.dk

Efter dansk købelov ydes der reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen/fejlen. For at reklamere over et produkt, bedes du bruge vores kontaktformular her. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen/fejlen. Du bedes kontakte os igennem vores kontaktformular. Hvis varen erklæres defekt og ikke kan repareres forbeholder Signes hæklehjørne sig retten til at ophæve dit køb og tilbage betale beløbet af varen. Hvis vi modtaget er produkt, der er meldt defekt, som ikke indeholder fejl eller er blevet benyttet forkert, vil varen blive returneret til kunden inklusiv et gebyr for håndtering af sagen og fragtomkostninger. Vores gebyr beregnes 100 kr. 

7. Vare beskadiget under transport

Skulle det ske at du modtager en pakke som har synlige tegn på skader under transport er det vigtigt at du modtager pakken med forbehold eller åbner pakken mens fragtfirmaets personale er tilstede. Hvis indholdet har taget skade skal der oprettes en erstatningssag med det pågældende fragtfirma. Fragtfirmaets personale kan hjælpe dig med at lave erstatningssagen. Det er vigtigt, at du straks gør indsigelser mod pakkens tilstand, og ikke kvitterer for modtagelsen uden forbehold. 

Det er også muligt at nægte modtagelse på en beskadige pakke. Den vil så komme retur til os til kreditering.